forum Stolica24  Główna kategoria   Zdrowie   Wasze oceny    Polityka   Ogłoszenia   Logowanie   Rejestracja   Użytkownicy    >> Szukaj  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zycie w Warszawie
Autor Wiadomość
praca
Gość
Wysłany: |23 Maj 2010|, 2010 12:20   Zycie w Warszawie

Witam wszystkich : ) Ostatnio dostałem wraz z rodzicami poważną propozycję przeprowadzki do Warszawy. Chciałbym zapytać jak wygląda tutaj życie, czy warto się przeprowadzać, jacy są ludzie, jaka atmosfera itp :-) Mieszkam w małym miasteczku, nie za dużo jest tutaj do roboty, jedyną rozrywką dla większości moich rówieśników są "melaże" i robienie dymu i trzody gdzie się da. O ile nigdy mnie to nie bawiło, tak teraz strasznie denerwuje, myślałem że w gimnazjum takie rzeczy się skończą a liceum będzie raczej na poziomie. Jak jest z tym w Warszawie? Będę chodził teraz do 2 klasy LO, przeprowadzałbym się jakoś na półrocze. "Nowi" jak ja są mile widziani? W ogóle jaka panuje atmosfera ? Ludzie są zawistni czy już w tym wieku inaczej patrzą na różne sprawy i można poważnie sobie z nimi pogadać? Proszę też spojrzeć na to z mojej strony - człek z małego miasteczka gdzie chamstwo jest na porządku dziennym, bez żadnych ciekawych rzeczy do roboty, w Warszawie będzie inaczej? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję bo naprawdę wiele mi pomogą :-) Pozdrawiam !

Miniu

Wysłany: |20 Sie 2010|, 2010 11:11   

Zycie w Warszawie jest drogie i czasem mega dołujące.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach