Aktualny temat: zakupy przez internet
Moderator:nigraS
Życie codzienne

zakupy przez internet

Nieprzeczytany postprzez lombard » 2010-03-15, 11:21

Czy znacie jakieś godne polecenia sklepy internetowe, w których można by było robić zakupy? Nie mam za bardzo czasu na bieganie po sklepach, poza tym wracam z pracy dość późno, więc na kupno dajmy na to świeżych bułek nie mam co liczyć. Słyszałam coś o a.pl, podobno maja niezłą ofertę. Korzystał ktoś z was z tego sklepu, warto robić tam zakupy?
lombard

Miejscowość: Warszawa

Nieprzeczytany postprzez adamek » 2010-03-15, 13:15

najbardziej znany komputronik.pl pełna w nim asortymentu, ale drogi:0 chociaż czasem promocje niektórych produktów na takim poziomie, że nikt nie przebije,ale to trzeba odczekać i wyszukać pojedycznesztukuki:0
adamek

Zakupy przez internet

Nieprzeczytany postprzez iulotka » 2010-06-16, 13:22

Natknęłam się na katalog sklepów, któe prowadzą sprzedaż przez internet. Sprawdź tutaj: iulotka.pl/katalog-promocji-sitemap.html ZAKUPY PRZEZ INTERNET prowadzone sa przez sklepy przy których zaznaczone jest $ (wystarczy nacisnąć na $ aby przejść do sklepu). Niegdy nie korzystałam wiec nei wiem jak to działa.
Ostatnio edytowany przez iulotka, 2010-06-16, 14:17, edytowano w sumie 1 raz
iulotka

Nieprzeczytany postprzez ilona » 2011-09-07, 09:19

tylko co chcesz kupować? jak jedzenie-piszesz o bułkach to może alma prowadzi sprzedaż wysyłkową? ja uwielbiam robić zakupy przez internet, bardzo mi to ułatwia życie, ale jedzenia jeszcze nie kupowałam tak:) ostatnio kupiłam z mężem dużo sprzętu z centrum www.cseie.com.pl . mogę polecić ten sklep
ilona

Re: zakupy przez internet

Nieprzeczytany postprzez maury » 2011-09-10, 18:28

,,Alma"/,,Piotr i Paweł"
Organizacja bankietu z firmą catering warszawa to czysta przyjemność.
Awatar użytkownika
maury

Nieprzeczytany postprzez ~~ » 2011-09-16, 11:10

obecnie przez internet tak naprawdę sprzedawane jest już wszystko!

Polecam Wam nasz portal turystyczny http://lostravelos.com/ pierwszy w Polsce serwis turystyczny, łączący przyjazną wyszukiwarkę ofert turystycznych z magazynem podróżniczym, będącym inspiracją do podejmowania podróży.

Można u nas zakupić wczasy i wycieczki egzotyczne, all inclusive czy last minute wszystkich największych polskich organizatorów :) Pozdrawiam :)
~~

Nieprzeczytany postprzez ~~~~ » 2011-11-14, 15:44

Hmmm no ja tez jeszcze nie kupowalam jedzenia przez internet bo sama wole pojsc i sie zastanowic co potrzebuje. Poza tym zawsze wtedy mozna znalesc cos nowego i coekawego. Nie mam zaufania do kupowania zywanosci online bo wydaje mi sie ze jedzenie bedzie nigorszej jakosci. Sama przeciez potrafei sobie wybrac najlepiej. Jesli jednak bym miala z czegos skorzystac to pewnie Alma bo jakos jestem zadowolona z oferowanej w sklpach jakosci i wydaje mi sie ze to porzadna firma.
~~~~

Nieprzeczytany postprzez ilkas » 2011-11-15, 13:16

z tesco teraz tez mozna zamawiac przez neta
ilkas

SPAM - POMOC DLA WARSZAWIAKA

Nieprzeczytany postprzez ~RABBA » 2011-11-21, 21:04

PRZEPRASZAM ZA SPAM, ALE MAM PROŚBĘ

ZAGŁOSUJCIE NA ADAMA Z WARSZAWY!

http://www.czytotyjestesambasadorem.pl/

Kochani Warszawianie!

Mój dobry kolega Adam walczy o kontrakt ambasadora marki Komputronik z ramienia Warszawy!

Ponieważ głosowanie trwa do jutro bardzo serdecznie proszę Was o pomoc i jeden zwykły głos,

TO NIC NIE KOSZTUJE, A W WAS SIŁA! ZAGŁOSUJCIE NA ADAMA Z WARSZAWY!

http://www.czytotyjestesambasadorem.pl/
~RABBA

Nieprzeczytany postprzez ~~Magda » 2011-11-24, 18:10

Witam :) kochani pomóżmy studentom ... może powstać świetny studencki projekt wystarczy ze wejdziecie na http://www.centrumaktywnych.pl/konkurs a tam "zobacz zgloszenia innychi" i oddacie glos na coworking z goryyy bardzo dziekuje :))))))
~~Magda

Forum: Forum ogólne Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości