Aktualny temat: Tanie aapteki
Moderator:nigraS
Życie codzienne

Tanie aapteki

Nieprzeczytany postprzez felaza » 2011-12-05, 17:58

Witajcie. Muszę córce kupić syrop na kaszel, bo niestety dziadkowie ją zarazili :/ Actifed najlepiej u nad się sprawdza. Znacie może jakieś tanie apteki?
felaza

Nieprzeczytany postprzez ~irwin » 2011-12-05, 18:32

tanie w sensie??? bo wiesz leki sa w roznych cenach, poza tym zaraz juz tego nie bedzie apteki maja miec wyrównany poziom
~irwin

Nieprzeczytany postprzez felaza » 2011-12-05, 21:49

wiem, że są w różnych cenach, też pytam gdzie mogę kupić najtaniej :D Słyszałam że tam niby ma się coś odnośnie aptek zmienić, ale ja potrzebuję zakupy zrobić teraz, więc póki co mnie to nie dotyczy.
felaza

Nieprzeczytany postprzez ~irwin » 2011-12-06, 09:34

zapomnialem sie zapytac :) A JAKIE MIASTO MA BYC????????????
~irwin

Nieprzeczytany postprzez felaza » 2011-12-06, 10:53

A na forum jakiego miasta jesteśmy?
felaza

Nieprzeczytany postprzez ~~~Mika » 2011-12-06, 17:52

Ktoś tu strasznie nie ogarnięty widzę ;), tanie znaczy najtańsze, skoro nie wiesz jakie miasto, to co ty robisz na tym forum ;) ?

Co do aptek, jest teraz straszne nalot na nie, gdzie nie pójdziesz kolejki, może to ma związek z tymi cenami które mają wejść w nowym roku
~~~Mika

Nieprzeczytany postprzez ~~~moc » 2011-12-06, 23:53

jak to oczywiste forum stolica a moze chodzi o La PAz moze jestesmy w BOliwii xD ktos ladnie zawiany:)) chore sa te zmiany wszystko drozeje masakra a na lekach raczej nikt nie bedzie oszczedzal w koncu zdrowie najwazniejsze ja kupuje w Ziko, ul. Marszałkowska 140 i nie narzekam bo jest tanio:))
~~~moc

Nieprzeczytany postprzez ~~irwin » 2011-12-07, 09:59

moje posty znikaja :/ co do forum jakiego jestesmy to nie rejestrują sie tutaj tylko warszawiacy :)

moc tez chcialem napisac ta apteke, - mieszkamy obok siebie? :)
~~irwin

Nieprzeczytany postprzez felaza » 2011-12-07, 10:11

Dzięki moc, przejdę się tam dzisiaj, zobaczę jak cenowo stoją i dam opinię.
pozdrawiam
felaza

Nieprzeczytany postprzez felaza » 2011-12-07, 17:18

Chłopaki, ja się nie dziwię, że oboje znacie tę aptekę, tam chyba połowa miasta chodzi. Ludzi to jest strasznie dużo, nie widać by w ogóle kiedyś ich ubywało. Pewnie sezon zachorowań tam ludzi przyciąga. No, ale ceny to są najbardziej atrakcyjne, strasznie dużo promocji, także warto chwilę postać, zwłaszcza jeśli właśnie od stycznia ma wszystko podrożeć
felaza

Nieprzeczytany postprzez ~Alinka » 2012-01-26, 18:57

wcale nie jest tam tak dobrze hehe, pseudoreklama:P)
~Alinka

Nieprzeczytany postprzez ~~~lalala » 2012-02-13, 14:01

W sumie wiekszosc internetowych aptek jest tanich i dostawa wcale nie trwa tak dlugo. Jesli jednak chcecie jeszcze taniej to moze na stronach zakuow grupowych. Na przyklad moze na http://www.groupon.pl/
~~~lalala

Nieprzeczytany postprzez ~~Sandrus » 2012-02-28, 08:10

polecam apteke na Fieldorfa 5( gocław ) wiekszosc leków dostaje taniej. a jak chodzi tylko o okreslony syrop to podpisuje sie pod rada poprzednika - zakup przez internet
~~Sandrus

Forum: Forum ogólne Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości