Aktualny temat: Academia de la Lengua
Moderator:nigraS
Życie codzienne

Academia de la Lengua

Nieprzeczytany postprzez ~szmijzerka » 2011-10-27, 13:35

Spróbujcie Academia de la Lengua, niepowtarzalne miejsce, Fiestę de la Lengua, to wyjątkowe wydarzenie, na którym zarówno słuchacze jak i niezrzeszeni goście Academii mają okazję spróbować egzotycznych potraw, zaśpiewać na amatorskiej scenie karaoke, poruszać się w gorących rymach muzyki latynoamerykańskiej oraz wziąć udział w losowaniu nagród. http://www.academiadelalengua.pl/o_academii/
~szmijzerka

Nieprzeczytany postprzez ~~ » 2011-10-31, 11:43

Hmmm chodzilama do tej szkoly na zajecia z wloskiego przez rok. ogolnie faktycznie maja tam fajnie urozmaicony program poza zajeciami ale jesli chodzi o lekcje spiewu i gotowania w ramach semestralnego kursu to niestey godne pozalowania. Ja chodzilam do tej szkoly przede wszystkin dla lektorki (Rojewska) ale niestey tam juz nie uczy. Babaka byl super. Umiala uczyc i przekazac wiedze.
~~

Nieprzeczytany postprzez ~~Katarzynka1987 » 2011-12-02, 10:45

Ich strona wygląda bardzo atrakcyjnie. Chyba też skuszę się na zapisanie się na kurs chociaż myślę że najpierw muszę opanować troszkę podstaw, żeby mieć już jakieś zaplecze przystępując do kursu. Bardzo zależy mi na języku francuskim
narazie uczę się za pomocą fiszek francuskich
Po prostu kocham ten język i jak tylko opanuję podstawy to zapiszę się do nich
~~Katarzynka1987

Re: Academia de la Lengua

Nieprzeczytany postprzez martakol » 2012-02-28, 07:51

witam ,
Czy prowadza zajecia z hiszpańskiego dla poczatkujacych? jaki koszt kursu?
martakol

Forum: Forum ogólne Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości